19. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Kako kreirati spektakularan pogled u svakom domu

Murali (zidne slike velikog formata) su napravili veliki...

Kako kreirati spektakularan pogled u svakom domu

Murali (zidne slike velikog formata) su napravili prije nekoliko godina  veliki povratak u domove, kao i foto tapete. Kroz par sezona se njihova uporaba malo stišala i smanjila, ali ako želite postići upečatljiv efekt u domu, bez obzira na trendove razmislite o foto tapetama.

I dok većina ljudi sanja o spektakularnom pogledu iz vlastitog doma, neki se odlučuju kreirati privid takvog pogleda pravim odabirom foto tapeta ili murala.

Najbolja stvar kod foto tapeta i murala je to što se mogu uklopiti u svaki dom, a prema osobnim preferencijama, te savršeno idu uz minimalistički dizajn. Najpopularnije opcije su fotografije prirode, posebno šume bambusa, te velikih gradova.

Većini osoba inspiracija ne dolazi sama od sebe, nego da bi lijepo uredili svoj dom, moraju vidjeti gotove primjere koji im se sviđaju.  Zbog toga su ispod slike  foto tapeta koje su se odlično uklopile u pojedine domove, kako bi vas inspirirale ukoliko tražite način da osvježite svoj dom ili nekoj prostoriji udahnete novi život.