28. ožujka 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Prednosti kupnje apartmana unutar hotelskog resorta

Sponzorirani članak

Prednosti kupnje apartmana unutar hotelskog resorta

Razmišljate li o kupnji nekretnine na moru obavezno se morate raspitati o mogućnosti kupnje apartmana unutar nekog hotelskog resorta. Prednosti takve kupnje su višestruke!

Naslovna

Kod nas nije previše ustaljena praksa prodaje apartmana unutar hotelskih resorta, međutim taj koncept prodaje pojavio se i na našem tržištu.

Dubrovački Vrtovi Sunca je prvi luksuzni resort u Hrvatskoj koji je omogućio kupnju nekretnina za odmor unutar hotelskog resorta u trajno vlasništvo. Tako je taj prestižni resort unutar svoje ponude stavio na prodaju 207 luksuznih apartmana površine od 44 do 111m2 u za to predviđenom rezidencijalnom dijelu odmarališta.

Slika 2 Cover2

Koje su prednosti kupnje apartmana unutar hotelskog resorta?

Prva prednost je kvaliteta i funkcionalnost apartmana. Svi apartmani rađeni su po najvišim ekološkim standardima, s najkvalitetnijim materijalima, osmišljeni tako da njeguju topli mediteranski stil kako u interijeru tako i u okolišu samih nekretnina. Apartmani nude pogled na more ili uređene šetnice resorta. Pogodnost je i ta što cjelokupno održavanje vaše nekretnine i njenog okoliša preuzima uprava resorta – odnosno vi nemate brige o održavanju, nego samo kako što kvalitetnije provesti vrijeme dok ste na odmoru.

Tako dolazimo do druge prednosti, a to je bogati sadržaji i usluge. Kupnjom apartmana unutar odmarališta, kao što su Dubrovački Vrtovi Sunca, na raspolaganju su  vam svi sadržaji koje takvo odmaralište pruža. Vrijeme možete provoditi na uređenoj privatnoj plaži odmarališta, na nekom od tri bazena u ponudi, u brojnim restoranima i barovima, kupnjom u outlet prodavaonicama ili pak opuštajućim tretmanima u višestruko nagrađivanom spa&wellness centru Spa by OCCO koji je već proglašavan najboljim luksuznim spa centrom, a ponovno je i ove godine nominiran za nagradu od World Luxury Spa Awards.

Treća prednost je mogućnost povrata investicije. Većina koja kupuje nekretninu za odmor razmišlja i o tome kako je iskoristiti za povrat investicije. Ukoliko se vaša nekretnina nalazi unutar zatvorenog odmarališta kao što je ovo, imate mogućnost da iznajmljujete svoju nekretninu drugim gostima i na taj način nekretnina otplaćuje sama sebe.

I za kraj tu je Dubrovnik – svjetski poznata destinacija, jednako atraktivna tijekom cijele godine, što zbog neponovljive ljepote tako i ugodne i blage klime.

Slika 2 Cover

Provjerite ponudu dostupnih nekretnina i odaberite nekretninu koja najbolje odgovara vašim zahtjevima. Iskoristite pogodnosti koje vam pruža posjedovanje ovog tipa nekretnine i uživajte u čarima Dubrovnika.

Za više informacija i raspoložive nekretnine obratite se na tel. ++ 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com.

Sponzorirani članak