28. ožujka 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Otkrijte čaroliju Dubrovnika iz vlastitog apartmana

Renomirani hotelski lanac Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca otvorio je svoja vrata i postao prvi luksuzni resort u...
Sponzorirani članak

Otkrijte čaroliju Dubrovnika iz vlastitog apartmana

San većine ljudi o posjedovanju nekretnine na moru postaje realnost uz Dubrovačke Vrtove Sunca.

pr-2

Renomirani hotelski lanac Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca otvorio je svoja vrata i postao prvi luksuzni resort u Hrvatskoj koji je omogućio kupnju luksuznih apartmana u trajno vlasništvo. Tako kupnjom apartmana unutar resorta na raspolaganju su vam stavljeni svi sadržaji nagrađivanog luksuznog resorta nadomak Dubrovnika, a na vama je da se opustite i uživate.

Apartmani koji se prodaju nalaze se unutar rezidencijalnog dijela Dubrovačkih Vrtova Sunca i osmišljeni su tako da se uklapaju u okolnu arhitekturu i krajolik poštujući pri tome najviše ekološke standarde. Svi apartmani su luksuzno uređeni najkvalitetnijim materijalima, a prilikom oblikovanja prostora stvoren je ugodan i topli ambijent u mediteranskom stilu. Na raspolaganju su vam objekti površine od 44 do 111 m2 s pogledom na more ili na park.

Resort & Spa Radisson Blu Apartment's

Prednosti koje ostvarujete kupnjom apartmana ovog tipa su višestruke. Na raspolaganju su vam sadržaji resorta kao što su razni barovi i restorani, sportski centar, bazen, a posebno se ističe višestruko nagrađivani spa&wellness Spa by OCCO koji je proglašen za najbolji luksuzni Spa 2014 od uglednog World Luxury Spa Awardsa. Uz to prilikom kupnje apartmana dobivate i uslugu osobnog asistenta koji će vam pokušati učiniti boravak još ležernijim.

pr-1

Dodatna pogodnost je i povrat investicije kroz iznajmljivanje apartmana drugim gostima  zahvaljujući vrlo dobroj poziciji Dubrovačkih Vrtova Sunca koji se nalaze nepunih 11 kilometara od svjetski poznate turističke destinacije grada Dubrovnika.

Provjerite ponudu dostupnih nekretnina i odaberite nekretninu koja najbolje odgovara vašim zahtjevima. Iskoristite pogodnosti koje vam pruža posjedovanje ovog tipa nekretnine i uživajte u čarima Dubrovnika.

Za više informacija i raspoložive nekretnine obratite se na tel. ++ 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com.

Sponzorirani članak