Treba li prati zidove prije bojanja

Većina proizvođača boja savjetuje da bi trebalo prije bojanja zidove očistiti na neki način, ako ništa drugo bar blagim deterdžentom i vodom. Međutim, moderne boje su u pravilu jako kvalitetne pa dobro prijanjaju na gotovo svaku površinu i dobro prekrivaju, tako da odluka hoćete li prati zidove prije nanošenja nove boje ili ne ovisi samo o vama. Ipak, najbolje će izgledati na površini koja je savršeno čista i glatka.

Objavljeno
Kategorizirano kao Ideje

Koja je idealna sobna temperatura za dnevni boravak?

Koja je idealna sobna temperatura za dnevni boravak? Svaka prostorija u stanu ili kući neće biti jednako zagrijana, niti je optimalna temperature za različite prostorije ista. Osim toga, treba razlikovati optimalnu temperaturu stana, posebno dnevnog boravka ljeti i zimi. Dnevni boravak je prostorija u kojoj najčešće boravimo i to najčešće u laganoj odjeći, trenirkama, pamučnim… Nastavi čitati Koja je idealna sobna temperatura za dnevni boravak?

Kuhinja – najnoviji trendovi za kuhinje

Scavolini

ili prvo uređenje kuhinje je uvijek zahtjevan proces budući da mora zadovoljiti jako puno elemenata. Svaki oblik i veličina kuhinje je drugačiji, te kada prilagodite kuhinju koja u jednoj prostoriji izgleda odlično, drugom prostoru, možda više neće biti tako dojmljiva. Kod izbora kuhinje neki od bitnih elemenata su veličina i oblik prostora kuhinje, da li se radi o otvorenom prostoru koji je spojen s dnevnim boravkom ili se radi o kuhinji koja je odvojena, budžet, potrebe i navike, te preferencija stila i boja.