16. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Budite dio Dubrovačkih Vrtova Sunca

Bez obzira tražite li novi početak, mirniji ritam života, razumno ulaganje ili život ispunjen luksuzom - Sun Gardens Dubrovnik ispunjavaju sve vaše želje...
Sponzorirani članak

 

Budite dio Dubrovačkih Vrtova Sunca

Bez obzira tražite li novi početak, mirniji ritam života, razumno ulaganje ili život ispunjen luksuzom – Sun Gardens Dubrovnik ispunjavaju sve vaše želje.

Naslovnica-PR-cover

Možete li zamisliti doručak s najdražima na terasi vlastitog apartmana s prekrasnim pogledom na krajnji jug Dalmacije? Ili radije razmišljate o početku dana u sportskom centru opremljenom najmodernijim spravama za vježbanje, zidom za slobodno penjanje, teniskim terenima, nogometnim igralištem, dvoranama za badminton, squash i stolni tenis?

Zamišljate li kako dan provodite na privatnoj uređenoj plaži ili na jednom od tri otvorena bazena uz lagane koktele? Ili je možda ipak za vas savršen dan odmora kada ga provedete uživajući u brojnim tretmanima spa centra Spa by OCCO, višestruko nagrađivanog najboljeg luksuznog spa centra?

Možda ste ipak tip osobe koja bi voljela provesti vrijeme istražujući bogatu povijest Dubrovnika, šetnjom kroz uređene šetnice mediteranskih vrtova ili razgledavanjem ponude poznatih brandova u outletima.

Slika-1-Cover

Uživate li u gastronomskoj ponudi i volite popiti kvalitetno vino uz ukusnu hranu u ugodnom ambijentu s pogledom na zalazak sunca?
Razmišljate li o kupnji apartmana na moru, ali ne želite ulagati previše vremena i brige u njegovo održavanje i općenitu brigu o njemu nego bi radije htjeli imati osobnog predstavnika koji se brine o vašoj nekretnini?

Ukoliko su ovo pitanja na koje tražite odgovore napokon ste pronašli destinaciju za sebe. Dubrovački Vrtovi Sunca – jedini luksuzni resort u Hrvatskoj koji prodaje prestižne apartmane za odmor unutar hotelskog resorta u trajno vlasništvo. Kupnjom nekretnine na raspolaganju su vam svi sadržaji poznatog resorta, a na vama je samo da se opustite i uživate dok ste tamo ili da polagano vraćate investiciju kroz iznajmljivanje kada niste u svom drugom domu.

Slika-2---Cover

Provjerite ponudu dostupnih nekretnina i odaberite nekretninu koja najbolje odgovara vašim zahtjevima. Iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža Sun Gardens Dubrovnik.

Za više informacija i raspoložive nekretnine obratite se na tel. + 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com .

Sponzorirani članak