Trendovi uređenja doma

This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
This is a WPSimpleViewerGallery

Nema jednog određenog trenda uređenja doma koji bi se mogao naglasiti. Uvijek ih je više i svatko ih prilagođava sebi. No, u zadnje vrijeme najčešće se spominje moderan stil s dosta klasike.

Ponovno su u trendu jastuci u dnevnom boravku, najčešće ukrašeni, tapete, prekrivači, vaze, kristali…

Kod uređenja stana prvo uzmite u obzir svoj životni stil, jer prostorija može izgledati prekrasno, ali ako ne zadovoljava vaše potrebe nećete biti zadovoljni. Mnogi stilovi uređenja mogu se prilagoditi, ali neki su jednostavno nepraktični. Često se čuju komentari kako minimalistički stil nije pogodan za obitelji, nego samcima.

I naravno, jednako je bitno personalizirati stil koji ste izabrali. Kada preuređujete stan uzmite u obzir da ga prilagođavate svojim trenutnim, ali i budućim potrebama.

Budući da je dizajner Ralph Lauren zagovarao modu kao sastavni dio cjelokupnog životnog stila možda će upravo njegovi viđenje novih trendova uređenja doma biti dobra smjernica.

1 komentar

  1. Konzervativan izbor boja
    Blaži tonovi karakterišu jedan malo savremeniji i opušteniji pristup tradicionalnom stilu. Ako pak želite da se strogo držite odrednica klasičnog stila, koristite boje dragog kamenja sa zlatnim i srebrnim detaljima.Kombinacija starog i novog… Super ideja

Ostavite komentar

*