27. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

H&M Home i dizajnerice Diane von Furstenberg – odlična suradnja za uređenje doma

H&M je predstavio suradnju s dizajnericom Diane von Furstenberg u kolekciji Diane von Furstenberg x H&M Home.

H&M Home i dizajnerice Diane von Furstenberg – odlična suradnja za uređenje doma

Ako ste razmišljali o tome da u stan dodate nešto vrhunskih svjetskih dizajnera, ili se pitali kako bi se takvo nešto uklopilo u vaše uređenje doma, sada možete provjeriti.

H&M je predstavio suradnju s dizajnericom Diane von Furstenberg u kolekciji Diane von Furstenberg x H&M Home.

Diane von Furstenberg je svjetski poznata dizajnerica, a svoj brand je osnovala 1972. godine. Od tada se brand razvijao i stekao svjetsku slavu. Radi se o luksuznoj modnoj marki koja je slavu stekla kreativnim pristupom modi. Senzualnost i ženstvenost su samo neke od odlika njenoga stila. Neke od njenih najpoznatijih kreacija su haljine na preklop.

Poznati uzorci Diane von Furstenberg su prisutni u H&M Home kolekciji na velikom broju predmeta za uređenje doma poput mirisnih svijeća, jastuka, prekrivača, vaza… Poznata po kreativnom pristupu i uzorcima ova belgijska dizajnerica sada je svoje umijeće primijenila i u H&M Home kolekciji.

Elegantna vaza u obojenom staklu sa zaigranim uzorkom odlično odgovara za cvjetne aranžmane.

Posuda za cvijeće koja odlikuje elegancijom, reljefnog uzorka oslikana u kontrastnim bojama.
Drvena kutija s animal printom i lakiranim završnim slojem, visokog sjaja upotpunit će mnoge prostore.

Diane von Furstenberg x H&M Home linija uključuje i jastuk sa različitim teksturama i upečatljivog dojma.

Diane von Furstenberg x H&M Home mirisne svijeće

Mirisna svijeća u svijećanjaku kolekcije Diane von Furstenberg x H&M Home odlikuje se elegantnim dizajnom, ali i odvažnim mirisom svježeg citrusa i slatke karamele. Planirano vrijeme trajanja je oko 45 sati. Ukoliko vam to nije dovoljno postoji pakiranje od 4 mirisne svijeće u elegantnoj kutiji. Miris sandalovine, s notama crnog papra, kokosa.

Diane von Furstenberg x H&M Home prekrivač

Prekrivač sa 100% sastavom vune. Žakard tkanje, vuna i Diane von Furstenberg x H&M Home dizajn daje neodoljiv spoj. Prekrivač ima dvije strane s različitim bojama tako da ga možete kombinirati prema raspoloženju.

Prekrivači s istim karakteristikama mogu se naći u crno bijeloj verziji, ali i u crveno ružičastoj. Iako su drugačije, obje verzije su upečatljive i zanimljive te će se mnogi vjerojatno teško odlučiti za dražu varijantu.

Diane von Furstenberg x H&M Home jastuci

Diane von Furstenberg x H&M Home jastuci također imaju dvije strane kako biste ih prilagodili stilu svoga uređenja doma, ali i trenutnom raspoloženju. Navlaka na jastuk ima patentni zatvarač tako da se lako može skinuti.

Jastuci dimenzija 60×60 su i u drugim bojama, s uzorkom ili sa inspirativnim natpisom.

Diane von Furstenberg x H&M Home šalice

Komplet šalica iz kolekcije Diane von Furstenberg x H&M Home čine četiri espresso šalice od porculana. Iako su klasičnog oblika, zbog svog dizajna ove šalice će se isticati. Unutrašnjost šalica j mat a ističe se samo logo dizajnera. Šalice su pakirane u pravokutnoj kutiji s poklopcem. Visina šalice je 5,5 cm dok je promjer 6cm

Diane von Furstenberg x H&M Home tanjurići

Diane von Furstenberg x H&M Home tanjurići predstavljeni su u istim bojama te sa uzorcima koji odgovaraju espresso šalicama tak da se mogu kombinirati i koristiti istovremeno. Promjer tanjurića je 15 cm.

Diane von Furstenberg x H&M Home vaze

Diane von Furstenberg x H&M Home ukras u obliku suze, obojeno staklo u jakoj boji osvježit će svaki dom. Zaobljena vaza od obojanog stakla iz iste kolekcije savršeno će se nadopuniti s ukrasom.