Grijači ručnika u kupaonici

      Nema komentara na Grijači ručnika u kupaonici

Oglas

This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
This is a WPSimpleViewerGallery

UREĐENJE DOMA – Grijači ručnika u kupaonici

Noviji trend i sve češće nezaobilazan dodatak u kupaonicama su grijači ručnika.

To je praktičan proizvod koji kroz funkcionalne, ali i neobične oblike postaje neizostavan proizvod uređenja kupaone. Oni su ukrasi prostoru koji istovremeno imaju duplu svrhu.
Dobrim izborom grijača ručnika uštedjet ćete na potrošnji energije, a istovremeno kupaonici dodati stila.

Grijači ručnika dostupni su u različitim stilovima i s različitim konfiguracijama. Možete ih pored toga koristiti za brže sušenje odjeće, kao i za odlaganje odjeće ukoliko ste bili na kiši i slično. Iako grijači ručnika nisu namijenjeni zagrijavanju prostorije oni u tome pomažu kao i u reguliranju vlage u kupaonici.

Thermique radijator i grijač ručnika je dva u jednom proizvod koji je napravljen od metala i stakla, koji pokazuje da su danas sve češće ovi proizvodi od različitih i novih materijala.

Njihova prednost je i u tome što se lako mogu dodati i na taj način osvježiti izgled kupaone i dopuniti njen stil. Također, dobrim izborom grijača za ručnike možete stvoriti osjećaj wellnessa u svojoj kupaonici. A osjećaj koji ćete imati svaki put kada u ruke uzmete topao ručnik sigurno će vam biti dodatno zadovoljstvo.

Odgovori

*