Osvježite izgled kupaonice

      Nema komentara na Osvježite izgled kupaonice

Oglas

This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
This is a WPSimpleViewerGallery

UREĐENJE DOMA – Osvježite izgled kupaonice

Iako je kupaonica jedna od prostorija koju je teže preuređivati, to ne znači da ne poželite promijeniti s vremena na vrijeme njen izgled. Evo nekih malih savjeta koji će vam pomoći da kupaonica izgleda drugačije:

– Ručnike složite na police na drugačiji način. Zarotirajte ih, dekorirajte. Promijenite boju ručnika, neka sada svi budu bijeli ili u nekoj drugoj boji.

– Kupite jedan novi drugačiji ili moderniji dio koji će promijeniti dojam kupaonice, ali neće odudarati od njenog dosadašnjeg uređenja.

– Dekorirajte ogledalo. Postavite ga tako da se na njemu reflektira svjetlost s prozora kako bi vam kupaonica bila osvjetljenija. Stavite neki ukras pored ogledala, ili promijenite okvir.

– Ubacite ukrasne i mirisne svijeće u kupaonu. A kada budete raspoloženi možete ih i upaliti. Na taj će način biti i korisne.

– Promijenite držače za sapune, koš za smeće i neke druge sitne detalje, koji nisu skupi, ali mogu osvježiti izgled kupaonice.

Odgovori

*