23. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Pripremite balkon za ljeto

Ljeto je tu, a s njim topli dani i sparne noći. U borbi protiv stresa i svakodnevnog pritiska poslovnih obveza, što nas može bolje opustiti od hladovine u cvjetnom vrtu, posebno ako smo ga sami kreirali na svojoj terasi ili balkonu...

UREĐENJE DOMA – Pripremite balkon za ljeto

U borbi protiv stresa i svakodnevnog pritiska poslovnih obveza, što nas može bolje opustiti od hladovine u cvjetnom vrtu, posebno ako smo ga sami kreirali na svojoj terasi ili balkonu.

Zašto ne biste pretvorili svoj balkon u cvjetnu oazu s prekrasnim mirisom i bojama ljetnog cvijeća. Takav mali kutak može vam ponuditi osjećaj prirode i u najvećem gradu.

Bitno je kupiti kvalitetnu zemlju i u konzultaciji s cvjećarom izabrati sadnice najpogodnije za vaše uvjete i mogućnost brige za cvijeće.

Na papiru nacrtajte ili u glavi precizno zamislite kako bi vaš balkonski vrt trebao izgledati, što morate kupiti, a što možete iskoristiti od onoga što već imate. Nećete pronaći bolji način da provedete dosadna velegradska ljetna predvečerja.

Ako želite cvijeće na balkonu, to što imate mali balkon nije razlog da od toga odustane. Bitno je pronaći najbolji način smještaja cvijeća na balkonu. Možete iskoristit skriven i neiskorištene kutove, ogradu, ali i zidove kao i ostali namještaj na balkonu. Jedna od opcija su i vertikalne posude za cvijeće.

Više o tome ako imati vlastito povrće i voće na malom balkonu ali i inspiraciju kako smjestiti cvijeće na balkonu:

Vezano:

VERTIKALNI VRT – Kako imati vlastito povrće i voće na malom balkonu

5 načina kako dvorište ili balkon učiniti privatnim i skriti od pogleda susjeda