1. svibnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Božićne dekoracije Zara Home – prekrasne božićne dekoracije za dom

Božićne dekoracije Zara Home - prekrasne božićne dekoracije za dom
Zara Home je predstavila odlične dekoracije za uređenje svi prostorija doma.

Božićne dekoracije Zara Home – prekrasne božićne dekoracije za dom

Zara Home je predstavila odlične dekoracije za uređenje svi prostorija doma. Ako tražite inspiraciju ili kako osvježiti izgled prostorija, ispod pogledajte Zara Home kolekciju:

Zara božićne dekoracije za ovu sezonu donose pregršt noviteta kako bi uljepšali i razveselili posebno doba godine.

Toplina doma, te miješanje tradicije i modernog glavna su odlika blagdanskog uređenja. No, to možda nije specifično samo ove godine, ali je ove sezone naglašeno. Rustikalan ugođaj koji budi sjetu i podsjeća na neka stara vremena također je dobar izbor uređenja.

Dominiraju zlatna, crvena, zelena i srebrna boja. Sjaj, ugoda, toplina dojam su koji se proteže kroz cijelu kolekciju.

Svijetleća kugla od rustikalnog stakla koja istovremeno djeluje tradicionalno i moderno odličan je prikaz kako spojiti ta dva trenda, koji se isprepliću svake sezone. Na poseban način spojiti tradiciju, unijeti detalji koji se vežu uz ovo doba godine s modernim elementima, prilagođenih sadašnjem trenutku cilj je mnogih.

Svijetlećim kuglama se mogu dekorirati različiti prostori, a za mnoge ovakva dekoracija može poslužiti i cijelu godinu. Njihova je prednost što se lako uklope u svaki prostor, te mogu odlično poslužiti za dekoriranje blagovaonice, kuhinje, dnevnog boravka pa čak i spavaće sobe.

Uz svijetleće kugle svijećnjaci i vaze su također element koji se može odlično uklopiti u mnoge prostore, a mogu se koristiti duže razdoblje. Oni su odličan način da se manjim izmjenama elemenata u domu prostor redekorira i pretvori u blagdansko uređenje. Ukrasne kuglice bez obzira da li one svijetlile ili ne, mogu se koristiti kao dekoracija na boru, ali i ako dekor u zdjelama, na policama ili bilo gdje vam odgovara: one su postale višenamjenske, te nisu samo kuglice za bor.

Stakleni držači svijeća s geometrijskim reljefnim uzorkom samo su jedan od takvih detalja.

Vaze za cvijeće u zlatnoj,. Bakrenoj ili srebrnoj boji također se mogu lako uklopiti, a ako obično svijeće zamijenite sa Božićnom zvijezdom ili božikovinom dobit ćete blagdanski ugođaj.

Asocijacije na toplinu, veselo, a mirno raspoloženje mogu biti okosnica ovogodišnjeg uređenja.

I ove sezone prisutne su odlične božićne kugle koje svojim pomicanjem stvaraju ugođaj snijega, topline, ali i podsjećaju mnoge na djetinjstvo i na dane kada su takve kugle bile jedan od bitnih blagdanskih ukrasa.

Za one koji žele ranije krenuti s ukrašavanjem doma i osjetiti blagdansko raspoloženje upravo vaze, zdjele, svijećnjaci će biti dobar izbor. Dok se naknadno mogu dodavati elementi koji dominantni.

Zara božićne dekoracije razrađene su do sitnih detalja, te se možete odlučiti za dominantne elemente kao i za detalje koji tek suptilno pokazuju o kakvom se razdoblju u godini radi. Čaše za topli kakao s dekorima zime, kao i ubrusi ili svijećnjaci za stol, te podlošci za serviranje samo su neke od ideja kako unijeti novo raspoloženje u vaš dom.

Trendovi dekoriranja za blagdansko vrijeme se svake sezone mijenjaju, no, često su u suštini slični. Stoga se ove sezone naglašava toplina, tople boje, zlatna i topla žuta boja u kombinaciji sa zelenom i crvenom prevladavaju Detalji srebrne malo unose dodatnu raznolikost, kao i neke druge boje poput plave ili smeđe, ali naglasak je na uklapanju u stil koji pokazuje da je dom uređen toplo, ugodno i veselo.

Puno elemenata dekoriranja se može iskoristiti i od prijašnjih godina, te ih se može uklopiti u stil ove godine.

Zara ne samo da ima odlične dekoracije nego nudi i odlične ideja kako spojiti ono što imate s nečim novim i kako upotpuniti dojam.

Dom možete ukrasiti na različite načine, no bitno je da se prati sklad boja i elemenata, te da se vi u tom prostoru osjećate ugodno jer je upravo to poanta.

Vezano:

Božićni kolači – Recepti