28. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Ukrasite svoj dom omiljenim slikama prirode

Ukrasite dosadne i jednolične zidove vrhunskim slikama prirode, gradova ili svemira...
Ukrasite dosadne i jednolične zidove vrhunskim slikama prirode, gradova ili svemira.

Bez obzira na stil uređenja doma koji preferirate, sa slikama nikada nećete pogriješiti. Slike za zid odišu elegancijom i glamurom te stvaraju posebnu atmosferu. Prilagođena umjetnost na zidovima izvrstan je dodatak svakoj sobi, svakom domu.

Slike prirode vrhunske kvaliteta

Svakoj prostoriji u vašemu domu dajte osobni štih; naglasite ga vrhunskim slikama prirode ili životinja. Obogatite prazne bijele zidove slikama cvijeća, planina, šuma, jezera, polja ili livada. Unesite dašak svježine u vaš životni prostor. Možete birati između jednodijelnih ili višedijelnih slika te slika u boji ili onih crno-bijelih.
Sve slike otisnute su na kvalitetnom platnu za čiju se izradu koristi mješavina poliestera i pamuka. Osim toga, kvaliteti same slike pridonosi i tehnologija tiska. Zahvaljujući visokoj zasićenosti boja slika će cijeli svoj životni vijek ostati upadljiva kao onog dana kada ste je objesili.

Pri otiskivanju ovakvih slika koriste se visokokvalitetne ekološke boje koje ne otpuštaju nikakve štetne tvari, tako da su iste prikladne i za spavaće te dječje sobe.

Ako preferirate višedijelne slike, znajte da su svi dijelovi odmah spremni za vješanje pomoću šarki koje se obično nalaze sa stražnje strane. Možete nabaviti višedijelnu sliku koja se sastoji od dijelova istih ili različitih dimenzija. Ova zadnja će nekako bolje „razbiti monotoniju“ jednoličnog zida.

Slike gradova za uređenje ureda ili dnevne sobe

Ako nikada niste bili u New Yorku ili Parizu, ne znači da ne smijete uživati u gradskoj panorami iz vlastite sobe. Možda ste i bili, pa se samo želite stalno prisjećati savršeno provedenog vremena! Odlučite se za panoramsku sliku grada, za sliku poznate gradske znamenitosti ili užurbanog života. Sve one odlično će se uklopiti u vaš dom; nakon napornog radnog dana zavalite se u naslonjač i odmorite oči u pogledu na divan most u Brooklynu u večernjim satima.

Od ostalih vrsta slika svakako treba izdvojiti i slike na plutu koje će posebno odgovarati u dječjim sobama, budući da su ekološki prihvatljive jer su izrađene od prirodnog materijala. Učinite ih originalnim ukrasom ili omiljenim nastavnim sredstvom, primjerice, za učenje zemljopisa.

Izvor slike:

Dovido.hr