25. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Moderne božićne kuglice za bor – trendovi 2022.

Neki od osnovnih trendova blagdanskog uređenje doma ove sezone su toplina i tradicija, eko trendovi te...

Moderne božićne kuglice za bor – trendovi 2022.

Kada se govori o božićnom uređenju doma kuglice za bor spadaju među bitne elemente. Neki od osnovnih trendova blagdanskog uređenje doma ove sezone su toplina i tradicija, eko trendovi te blještavilo i sjaj zime, snijega i leda. Generalno se može reći da su to općenito odlike blagdanskog raspoloženja, no svake sezone postoje varijacije.

Kuglice za bor se uglavnom ne kupuju svake sezone, no, kombiniranje nekih starih i nekih novih može biti odlična ideja. Ono što već imate prekontrolirajte i pogledajte kako se može i koji dio uklopiti u željeni stil ovogodišnjeg uređenja doma. Bor i kuglice za bor su bitne, ali su i dalje samo dio blagdanskog uređenja.

Ove sezone pravi hit je blještavilo i glamur. Moderni ukrasi za bor izgledaju prekrasno, puni su šljokica, ukrasa i posebnih efekata.

Retro stil je i dalje prisutan, ali dobiva određenu dozu glamura i svečanog prizvuka.

Boje s kojima nikad sezone ne možete pogriješiti su crvena, zlatna, srebrna i bijela. Mogu biti mat ili sjajne, te ih se može kombinirati međusobno ili da je naglasak na samo jednoj boji. Novost su crne kuglice koje su neočekivano postale popularene.

Zelena boja je također hit, iako će se ona prilično spojiti s borom, no, na bijeli bor ili kao dekoracija za ostatak prostorije može se odlično uklopiti i povezati pojedinačne elemente uređenja.

Zlatna boja odiše toplinom, ali istovremeno unosi sjaj i blještavilo te je i ove sezone odličan izbor za kuglice za bor.

Crvene kuglice za bor su spoj tradicije i modernoga. Crvena se dobro kombinira i sa zlatnom i sa srebrnom i bijelom stoga je odlična dopuna svakom stilu.

I ove sezone osim klasičnih kuglica za ukrašavanje bora prisutni su i drugi oblici, od malih figurica, jelena, snjegovića, borova do lanaca… Orašari su i ove sezone u trendu kako za dekoriranje stana tako i za bor.

Moderne kuglice za bor ove sezone su crvene, zlatne, srebrene, zelene… Ako se odlučite za crvenu boju kombinirajte je ove sezone sa zlatnom, srebrnu sa plavom i bijelom, dok će se nijanse ružičaste uklopiti u oba stila.

Šarene kuglice za bor pokazuju osobnost, njih je kompliciranije uklopiti u stil uređenja doma, ali se zato dobije kompleksniji efekt s njima.

Svijetleće kuglice za bor mogu biti pojedinačne ili u nizu. Pomalo retro lanci sa malim kuglicama koje svijetle su dodatni efekt za svaki bor.

Retro kuglice za bor su već nekoliko sezona ponovno u trendu. Nema stroge ni jasne definicije kakve bi to kuglice bile, općenito su to kuglice koje nekog podsjećaju na njegovo djetinjstvu, ili na ono što on doživljava kao retro ukrase. Tradicionalno ukrašavanje bora, s retro kuglicama dat će domu spoj tradicije i modernog, što je jedan od trendova ove sezone.

Moderne su i staklene kuglice, na nekim će pozornost privlačiti dizajn na staklu, dok će neke imati unutra zanimljive detalje. Iako su mnoge kuglice za bor rađene od stakla, koji se koristi kao materijal izrade, ovdje se radi o prozirnim kuglicama, kod kojih taj materijal izrade daje posebnu čar.

Ako želite odmak od klasičnih boja tada su ružičasta i plava u svijetlim i pastelnim nijansama odličan izbor. One se mogu međusobno dobro kombinirati, ali i uklopiti u razlite druge boje i stilove. Ukoliko niste sigurni, a želite uklopiti ove nijanse na svoj bor, izaberite jednu osnovnu boju te s plavom ili ružičastom dopunite uređenje. Na taj način one će se istaknuti, ali neće preuzeti glavnu ulogu i biti dominantne.

Moderne božićne kuglice za bor
Neiman Marcus

Blagdansko uređenje u pravilu je i način pokazivanja osobnosti, stoga od modernih trendova uzmite dio koji će se najbolje uklopiti u vaš stil. Isto tako, boje kuglica prilagodite bojio bora. Nije isti izbor kuglica za zeleni i za bijeli bor.

Pročitajte i:

Prekrasne moderne kuglice za božićno drvce IKEA

Vezano:

Božićni kolači – Recepti (covermagazin.com)