Moderne tamne kuhinje

Moderne tamne kuhinje

Tamne boje uglavnom se vežu uz eleganciju i daju posebnost prostoru. Ako želite upečatljivu i elegantnu kuhinju, tamne boje su idealan izbor.

Jedna od glavnih mana tamnih kuhinja je što vizualno smanjuju prostor, no od kad su u ponudi brojna osvjetljenja integrirana u kuhinje, one su postale izbor i onih koji nemaju veliki izvor prirodnog svjetla u kuhinji.

Tamne kuhinje su ove sezone posebno moderne, a s obzirom da su dojmljive i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, vjerojatno će biti i sve češći odabir.
Iako je često za tamne kuhinje prva ideja crna, kuhinje mogu biti i jednako su efektivne i u drugim tamnim bojama. Uglavnom su to dovoljno tamne bojama da iz daljine ne možete točno reći o kojoj se boji radi.

Jedan od glavnih pluseva za tamne kuhinje je njihova glamuroznost. Bez obzira koji stil izabrali, tradicionalni ili moderni, ovakve kuhinje su elegantne i glamurozne.

Ukoliko želite kombinaciju, možete se odlučiti za tamni šank, unutar svijetle kuhinje.

S tamnim kuhinjama se kao i s bijelim kuhinjama  dobro slažu mnoge boje. Upravo kombiniranje tamnih kuhinja s drugim posebno kontrastnim bojama može biti odličan izbor.
Tamne kuhinje se često kombiniraju s drvetom, ali i s raznim nijansama metala ukoliko želite industrijski stil. Česta kombinacija je crne i bijele boje. Također, dobra kombinacija s tamnim kuhinjama mogu biti mramorne plohe.

Kada birate tamne kuhinje uzmite u obzir koji materijal birate budući da su ovakve boje osjetljive, te se svako zaprljanje na njima jako vidi.

Jedna od negativnih strana tamnih kuhinja je da u mnogim prostorima vizualno ga smanjuju. Također, prostor djeluje tamnije te je potrebno voditi računa o dobrom osvjetljenju.

Moderne tamne kuhinje

Magnet

Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
Prima
Lesnina
Lesnina
Lesnina
Lesnina
Scavolini

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*