28. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Moderni tepisi Zara Home

Zara Home tepisi

Zara Home tepisi

Tepisi su bitan element svake prostorije, lako ih je zamijeniti a mogu promijeniti ili modernizirati dojam. Ako tražite inspiraciju za novo uređenje dnevnog boravka, ispod su noviteti Zara Home...
Zara Home tepisi
Zara Home tepisi

Moderni tepisi Zara Home

Tepisi su bitan element svake prostorije, lako ih je zamijeniti a mogu promijeniti ili modernizirati dojam.
Ako tražite inspiraciju za novo uređenje dnevnog boravka, ispod su noviteti Zara Home:

Tepisi su dio doma i uređenja doma koji se može češće zamijeniti, a s njim se može promijeniti i ukupan dojam. Kada se mijenja tepih u već postojećem uređenju može se birati sličan kao do sada a nešto drugačiji i moderniji, te će on malo osvježiti i modernizirati dojam. Druga opcija je biranje kontrastnih varijanti, te će tepih preuzeti više ugođaja na sebe te dati dojam promjene.

Moderni tepisi su rustikalnog dojma, kao i eko tepisi.

Tepih koji je mješavina vune i pamuka s kariranim uzorkom samo je jedan od načina da se tepih istakne u prostoriji. Odličan je izbor za one koji žele istovremeno moderan kao i rustikalan stil uređenja doma. Tepih od jute također je jedan od modernih varijanti koji se uklapa u ekološki prilagođen stil, istovremeno je moderan i rustikalan, a zanimljivim patchwork stilom izrade naglašava se njegova posebnost. Tepih ne samo da je od prirodnih materijala nego je i prirodne boje.

No, to nije samo slučaj kod jute, prirodne boje su moderne i prisutne na raznim modelima tepiha. Vintage stil je jedan od modernijih stilova ove sezone u kolekciji Zara Home tepiha.

Od materijala dominiraju vuna i juta. A boje se pretežno neutralne, bež dominira, ali i druge boje koje podsjećaju na prirodu poput zelene i smeđe. Ono što je specifično je da se često na tepisima vidi tkanje, odnosno način izrade stvarajući teksturu i poseban dojam tepiha.

Osim jednobojnih tepiha, moderni su i tepisi s uzorcima. Dok su kod nekih tepiha u Zara Home kolekciji uzorci jedva primjetni, kod drugih su izražajni i dojmljivi. Kreću se od apstraktnih i geometrijskih uzoraka do popularnih cvjetnih uzoraka.

Jedan od noviteta su i tepisi s resama, u skladu s vintage stilom, tepisi s resama se ponovno vraćaju u modu.

Ove sezone u kolekciji Zara Home tepiha moderni su i pravokutni kao i okrugli tepisi.

Vezano: