Moderni tepisi Zara Home

Zara Home tepisi
Zara Home tepisi

Moderni tepisi Zara Home

Tepisi su bitan element svake prostorije, lako ih je zamijeniti a mogu promijeniti ili modernizirati dojam.
Ako tražite inspiraciju za novo uređenje dnevnog boravka, ispod su noviteti Zara Home:

Tepisi su dio doma i uređenja doma koji se može češće zamijeniti, a s njim se može promijeniti i ukupan dojam. Kada se mijenja tepih u već postojećem uređenju može se birati sličan kao do sada a nešto drugačiji i moderniji, te će on malo osvježiti i modernizirati dojam. Druga opcija je biranje kontrastnih varijanti, te će tepih preuzeti više ugođaja na sebe te dati dojam promjene.

Moderni tepisi su rustikalnog dojma, kao i eko tepisi.

Tepih koji je mješavina vune i pamuka s kariranim uzorkom samo je jedan od načina da se tepih istakne u prostoriji. Odličan je izbor za one koji žele istovremeno moderan kao i rustikalan stil uređenja doma. Tepih od jute također je jedan od modernih varijanti koji se uklapa u ekološki prilagođen stil, istovremeno je moderan i rustikalan, a zanimljivim patchwork stilom izrade naglašava se njegova posebnost. Tepih ne samo da je od prirodnih materijala nego je i prirodne boje.

No, to nije samo slučaj kod jute, prirodne boje su moderne i prisutne na raznim modelima tepiha. Vintage stil je jedan od modernijih stilova ove sezone u kolekciji Zara Home tepiha.

Od materijala dominiraju vuna i juta. A boje se pretežno neutralne, bež dominira, ali i druge boje koje podsjećaju na prirodu poput zelene i smeđe. Ono što je specifično je da se često na tepisima vidi tkanje, odnosno način izrade stvarajući teksturu i poseban dojam tepiha.

Osim jednobojnih tepiha, moderni su i tepisi s uzorcima. Dok su kod nekih tepiha u Zara Home kolekciji uzorci jedva primjetni, kod drugih su izražajni i dojmljivi. Kreću se od apstraktnih i geometrijskih uzoraka do popularnih cvjetnih uzoraka.

Jedan od noviteta su i tepisi s resama, u skladu s vintage stilom, tepisi s resama se ponovno vraćaju u modu.

Ove sezone u kolekciji Zara Home tepiha moderni su i pravokutni kao i okrugli tepisi.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*