27. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

5 jeftinih ideja za preuređenje doma

Za početak trebali biste osvijetliti svoj životni prostor vedrim bojama...

5 jeftinih ideja za preuređenje doma

Za početak trebali biste osvijetliti svoj životni prostor vedrim bojama, kao bi vas energizirao i popravio raspoloženje. Izbjegavajte depresivne boje i lošu rasvjetu.

Slijedi još nekoliko prijedloga:

-1- Premjestite stvari

Ponekad je dovoljno razmjestiti namještaj kako biste domu dali potpuno novi izgled. Najbolji početak je da izbacite sav namještaj iz sobe,  zatim vraćate jednu po jednu stvar i smještate na novo-bolje mjesto. One stvari koje su vam viška prebacite u drugu prostoriju, a neke stvari iz drugih prostorija unesite ukoliko bi se tu bolje uklopile.

-2- Tražite jeftinije

Ako vam se nešto zaista sviđa pokušajte pregovarati o cijeni. Ukoliko cjenkanje ne prođe tražite po gradu jeftinije kopije ili sličnu stvar sve dok ne pronađete. Nemojte kupovati ništa što vam je preskupo.

-3- Prenamijenite ono što imate

Vrtni stolovi mogu se koristiti kao klub stolići u dnevnom boravku.  Vašem životnom prostoru će dati potpuno novi, orijentalni ugođaj, a za jeftine novce.

-4- Kupite nove jastučnice/jastuke u veselim vibrantnim bojama.

Možete ih mijenjati sezonski. Pastelne za proljeće, a jarke za ljeto.

-5- Budite kreativni

Ne morate na zidovima imati skupa remek djela. Lijepe dekoracije možete napraviti i sami ili netko iz obitelji s malo više umjetničkog talenta.