27. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Moderni zastori

Hunter Douglas jedna je od poznatijih dizajnerskih kuća kada su zastori u pitanju.

UREĐENJE DOMA – Moderni zastori

Hunter Douglas jedna je od poznatijih dizajnerskih kuća kada su zastori u pitanju. Uz pomoć njihovih zastora lako ćete običan prozor pretvoriti u vrlo sofisticiran, postižući atmosferu i privatnost koju želite.

Ako vam njihovi dizajni nisu dostupni, bilo cjenovno ili ih nemate priliku gdje kupiti onda vam njihov izlog može poslužiti kao ideja o tome što je moderno.

Ako idete u kupovinu zastora obavezno sa sobom povedite poznavatelja vrsta tkanina jer je vrlo bitno dobro procijeniti koji će se materijal uklopiti u vaš prostor.

Kod izbora zastora najvažnije odabrati one kvalitetnih materijala jer bi zastori trebali štititi ukućane i namještaj od prodora sunca.

Nakon što ste odabrali vrstu tkanine, slijedi uzorak, iako većina ljudi bira obrnutim redoslijedom. Ipak, kvaliteta materijala važnija od boje i dizajna.

Ako dobro pogodite zastore oni mogu sakriti neke arhitektonske nedostatke i istaknuti one najbolje stvari u vašem domu.

Izbor uzorka ovisit će o temi dnevnog boravka, a ukoliko ne možete pronaći veličinu i oblik koji vama odgovaraju slobodno se odlučite i za šivane zastore. U svakoj trgovini će vam predložiti radionicu u kojoj ih možete dati izraditi.