26. travnja 2024.

Uređenje doma i interijera

Savjeti i ideje za uređenje doma – COVERmagazin.com

Kamini i peći

Kamini i peći spadaju među najstarije oblike sustava zagrijavanja kuća.

UREĐENJE DOMA – Kamini i peći

Kamini i peći spadaju među najstarije oblike sustava zagrijavanja kuća. Kako zbog estetike, tako i zbog svijesti ljudi o zdravlju, okolišu, ali i vraćanju domaćeg ugođaja, kamini i peći su ponovno u trendu.

Novi oblici se dosta razlikuju od prijašnjih, transformirali su se u uređaje koji su tehnološki inovativni, ekološki prihvatljivi, a uz to savršeno upotpunjuje interijere.

Dostupni u toliko različitih oblika i pažljivo dizajnirani do najsitnijih detalja lako će se uklopiti u svaki stil uređenja doma. Kod nekih novih modela kamini i peći su čak smješteni u centralni dio kuće te zapravo čine okosnicu uređenja.

Jotul i Palazzetti su primjer peći koji pokazuju kako peć može postati prekrasno centralno mjesto doma, koje će je uz stvarno zagrijavanje prostorije, plamenom koji se vidi u peći dodatno pojačati osjećaj topline.

Ekonomični i ekološki kamini i peći na plin mogu se tako iskoristiti za elegantno a opet klasično uređenje doma. Ne samo da možete birati tip, oblik i veličinu kamina i peći, nego i boju.

Zbog svojih tehnološki performansi danas kamini i peći mogu zagrijati velike površine, imaju dobru iskoristivost materijala i proizvodnju topline. Vi ćete sami izabrati što želite kao sirovinu za zagrijavanje vašeg doma, plin, drvo, briketi…

PALAZZETTI

  

Jotul